Rüyada bir damla gözyaşı dökmek

Rüyada bir damla gözyaşı dökmek yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına, ele geçen kazancın allah yolunda harcanacağına, ailesinin hayat standardında da aynı değişimi yakalayabilmek için işbirliği yapacağına, başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, kurulacak olan bir ortaklık sayesinde çalışma hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, hayatının bundan sonraki kısmının ferah şekilde süreceğine, yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine, pek çok isteğin zorluk çıkmadan gerçekleşeceğine tabir olunur.

Rüyada bir damla gözyaşı dökmek gördüyseniz:

  • Farklı görüşleri olan kişilerin sizi yolunuzdan çevirmesine veya ilerlediğiniz alanda kafanızı karıştırmasına izin vermeyin.

Rüyada bir damla gözyaşı dökmek hayırlı haberler duyacağına, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına alamet eder.

Rüyada gözyaşı damlası görmek büyük miktarlarda para kazanılacağına ve yeni bir şehirde ya da ülkede yeni bir işe girişileceğine, ara sıra iş hayatında yaşanan problemleri ortadan kaldıracağına yorulmaktadır.

Rüyada iki damla gözyaşı görmek kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine, aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir damla gözyaşı görmek büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına rivayet eder.

Rüyada siyah gözyaşı dökmek yeni gayrimenkuller alınacağına, sağlık sorunlarının son bulacağına, anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, muradın gerçekleşeceğine, uzun bir seyahate çıkılacağına inanılır.

Rüyada gözyaşı dökmek uğradığı zararların en kısa sürede kapatılacağına, aile hayatında bir sıkıntı varsa düzeleceğine, kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına alamet eder.

Rüyada ağlamak gözyaşı dökmek karşısına hayırlı, zengin, anlayışlı bir kısmet çıkacağına, kazancının azalmayacağına alamet eder.

Rüyada çok gözyaşı dökmek özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, bir sebeple sıkıntı çekeceğine, finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments