Rüyada sevdiğinin gözyaşını silmek

Rüyada sevdiğinin gözyaşını silmek davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine, sorunlarının azalacağına, eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine, kavgasız, gürültüsüz, sakin ve dingin günlerin yaşanacağına, sabit kalması yani ne büyümesi ne küçülmesi rüya sahibinin hayatının bazen sıkıntılı, bazen de rahat geçeceğine, uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine, stresten ve sinirden uzak bir hayat seçeceğine ve kendisine çok iyi baktığı, dengeli ve yeterli beslendiği ve temizliğine dikkat ettiği için herhangi sağlık sorunu yaşamayacağına, problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, dolandırılacağına, iftiraya uğrayacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine inanılır.

Rüyada sevdiğinin gözyaşını silmek gördüyseniz:

  • Bazı planlarda ya da işlerinizde ani gelişmeler ya da aksilikler söz konusu olabilir.

Rüyada sevdiğinin gözyaşını silmek mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, patlama noktasına geleceğine ve tabiri caizse sinirlerinin yay gibi gerildiği bir anda da isyan ederek içindeki herşeyi söyleyerek rahat etmeye çalışacağına yorulur.

Rüyada gözyaşını silmek hiçbir sorun yaşanmayacağına, üst düzey çalışmalara imza atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin gözyaşını silmek elinin bolluğa kavuşacağına, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine, ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına yorulur.

Rüyada gözyaşı silmek ancak yakın bir zaman içinde atacağı bazı adımlar sayesinde çok rahat edeceği ve büyük bir ferahlık yaşayacağı bir döneme gireceğine, çok iyi kazançlar elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada başkasının gözyaşını silmek büyük sıkıntılara ve üzüntülere yol açacağına, kötü günlerin izlerini silmeyi başaracağına delalet eder.

Rüyada bir erkeğin gözyaşını silmek içinde bulundukları zor durumları birlikte çözeceklerine, gereken ne varsa herkesin elinden geldiği kadar destek olacağına, rüya sahibinin hayatı boyunca istediği her şeye fazlasıyla sahip olacağına delalet eder.

Rüyada ağlayan birinin gözyaşını silmek kişinin eninde sonunda istediği hayata kavuşacağına, aile hayatı ile ilgili sevinçli ve hayırlı haberler geleceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiğinin gözyaşını görmek kendisini üzen şeylerin sona ereceğine ve mutlu olacağına, yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine, bu nedenle kendine olan özgüvenini kaybedeceğine, mesleğinde geri plana düşeceğine, fakirleşeceğine, mutsuz ve üzgün olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments