Rüyada gözyaşı silmek

Rüyada gözyaşı silmek daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, çok büyük bir sevinç duyulacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına, huzursuzluk yaratan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, mutlu günlerin yaşanacağına, kısa sürede büyük bir aşama kaydedileceğine, hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, sıkıntıların sona ereceğine, zor günlerin geride kalacağına, ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, huzurun ve sükûnetin geleceğine delalet eder.

Rüyada gözyaşı silmek gördüyseniz:

  • Yaratıcılık gerektiren işler veya bazı duygusal konular sonlanabilir veya sonuçlanabilir.

Rüyada ağlayan birinin gözyaşını silmek yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına, kötü halinden eser kalmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasının gözyaşını silmek kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine ve böylece çalışmasına ve de beklemesine gerek kalmadan mutluluğa ve huzura kısa süre içinde ulaşacağına, gerek görürse insanların içine fitne sokacağına inanılır.

Rüyada gözyaşı silmek bir sebeple bu kişiye yardım edip içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulması için büyük bir destek vereceğine, kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin gözyaşını silmek rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine ve kararsız kalınması sebebiyle mal varlığının bir kısmının elden çıkarılacağına, yapılacak olan büyük bir çalışma sayesinde çok daha hayırlı kazançlar elde edileceğine inanılır.

Rüyada bir erkeğin gözyaşını silmek emeğinden hayır göreceğine, işlerin günden güne açılacağına delalet eder.

Rüyada gözyaşını silmek elde etmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, büyük bir ikilemde kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin gözyaşını silmek yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine, sosyal hayatta rüyayı gören kişinin içine düştüğü karamsarlığın ve korkunun atlatılacağına delalet etmektedir.

Rüyada gözyaşını içmek özellikle uzun zamanlar kişinin el açıp dua ettiği, olması için allah’a yalvardığı bir işin gerçek olacağına, rüyayı gören kişinin gözyaşlarının kuruyacağına, hayatının düzene gireceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments