Rüyada ağlayan birinin gözyaşını silmek

Rüyada ağlayan birinin gözyaşını silmek rüya sahibinin rahat bir hayata kavuşacağına, isteklerini yerine getireceğine, büyük çalışmalar gerçekleştirerek hiç olmadığı kadar başarılı olacağı bazı işlere gireceğine, farklı iş kollarına ulaşacağına, kefil olduğu insanlardan zarar göreceğine, ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine, kazancının daha da artacağına, görülen tanıdık erkek aile büyüklerinden biri ise dileklerin allah katında kabul göreceğine, uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu arabaya kavuşacağına delalet eder.

Rüyada ağlayan birinin gözyaşını silmek gördüyseniz:

  • Belli planlarınız ya da düzenlemeler istendiği gibi ilerlemeyebilir veya yeniden planlanması gerekebilir.

Rüyada ağlayan birinin gözyaşını silmek kişinin toplum içindeki saygınlığının artacağına, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine delalettir.

Rüyada gözyaşı silmek sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına, layık olduklarının allah tarafından da, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gözyaşını silmek çok hayırlı günler görüleceğine, işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine, herhangi bir sıkıntı yaşamadan çok büyük sorunların üstesinden kolayca geleceğine ve yakın bir zaman içinde iş hayatındaki ve sosyal hayatındaki birçok kişinin, çok kıskanacağı bir kişi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir erkeğin gözyaşını silmek yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine, eline geçen tüm fırsatları boşa harcayacağına işaret eder.

Rüyada başkasının gözyaşını silmek atılan adımların çok iyi bir gelecek sağlayacağına, tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine bu sayede karşısına çıkacak aksiliklerin, engellerin, başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin gözyaşını silmek rahatlığa erileceğine, çok büyük ve güzel çalışmalar ortaya koyup büyük başarılar kazanılacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğinin gözyaşını silmek çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, maceralara atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada siyah gözyaşı dökmek kendisini üzen ve kıran şeylerden uzaklaşacağına, yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments