Rüyada birinin gözyaşını silmek

Rüyada birinin gözyaşını silmek yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, bu meslek yerine hobi olarak yapılan bir çalışmanın meslek olarak seçileceğine, bunun aile hayatına da olumlu şekilde yansıyacağına ve bu durumun da kendisine bol mutluluk getireceğine, sorunların çabucak atlatılacağına, hayatının en güzel duygularını yaşayacağına, tüm parasını kaybedeceğine, kişinin başına gelecek uğursuz bir olaya ya da kötü bir musibete, kendisini korumaya alacağına, yaşadığı zorlukların son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin gözyaşını silmek gördüyseniz:

  • Ardından ne yapılması gerekiyorsa karar alabilirsiniz.

Rüyada bir erkeğin gözyaşını silmek iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına, eline geçen fırsatları değerlendirmede çok başarılı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin gözyaşını silmek hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine, üzüntülerinin ve endişelerinin sona ereceğine ve yaptığı işlerde her zaman bolluk ve bereketin hâkim olacağına işaret eder.

Rüyada birinin gözyaşını silmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, büyük başarılar kazanıp huzurlu ve mutlu bir hayat yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada gözyaşını silmek konfor ve lüks içinde yaşayacağına, aile bireyleri ile hiç gereği yokken tartışılacağına rivayet eder.

Rüyada gözyaşı silmek büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine ve bu nedenle de tüm düzeninin bozulacağına işarettir.

Rüyada ağlayan birinin gözyaşını silmek yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına, büyük bir zenginliğe ve hayırlı ve güzel şeylere kavuşulacağına işaret etmektedir.

Rüyada başkasının gözyaşını silmek ancak allah’ın izni ile bu durumlardan kurtulacağına, kafasını toplamasına yardımcı olacağına delalettir.

Rüyada beyaz gözyaşı görmek rahatlayacağına ve hafifleyeceğine, kendisini ilim ve irfan yoluna adayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments