Rüyada bir erkeğin gözyaşını silmek

Rüyada bir erkeğin gözyaşını silmek deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, sevineceğine ve mutlu olacağına, çok büyük maddi ve manevi sorunlar yaşayacağına, kendi sorununu çözdükten sonra etrafındaki insanlara yardım edeceğine, daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, herkesi doğru yola çağıracağına ve dünya hayatı ile ilgili herşeyden vazgeçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir erkeğin gözyaşını silmek gördüyseniz:

  • Bazı konuların sizin istediğiniz şekilde yapılması konusunda diğerlerine baskı kurabilirsiniz.

Rüyada bir erkeğin gözyaşını silmek göstereceği sabır karşısında mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, kişinin yaşamının değişeceğine tabir olunur.

Rüyada ağlayan birinin gözyaşını silmek yaşadığı kara günlerden kurtulacağına, başarılara yeni başarılar katılacağına işarettir.

Rüyada birinin gözyaşını silmek hayırlı olarak başlayan işlerin çok sıkıntı yaratacak kadar kötü bir duruma döneceğine, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, yaşanan bir sağlık sorununun şifa bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasının gözyaşını silmek parasının ve malının artacağına, yatırımların hayır getirmeyeceğine ve bu uğurda harcanan sermayenin de boşa gitmiş olacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin gözyaşını silmek yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada gözyaşı silmek hiç yokluk ya da darlık çekilmeyeceğine, keyfiyette ve esenlik içinde olacağına, ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine delalet eder.

Rüyada gözyaşını silmek zaferler kazanacağına, iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan rüya sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine işaret eder.

Rüyada bir damla gözyaşı dökmek bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, durumu düzeltmek için elden gelen her şeyin yapılacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments