Rüyada gözün üstünde yara görmek

Rüyada gözün üstünde yara görmek geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına, iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına, tam yerinde verilecek kararlarla çalışmaların sürpriz başarılar getireceğine ve yeni iş kollarına adım atılacağına, girdiği her işte etrafındaki kişilere de kazanç sağlayacağına, işlerini tek başına yöneteceğine, maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına, rüya sahibinin emeklerinin karşılığında layık olduğu rızkı ve geliri elde edeceğine, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına, hayallerinin peşinden gideceğine inanılır.

Rüyada gözün üstünde yara gördüyseniz:

  • İlk bakışta fark etmeseniz de, belli bir amacı gerçekleştirebilmek için en iyi pozisyonu aldığınızın veya aldırıldığınızın farkına varabilirsiniz.

Rüyada gözün üstünde yara görmek kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine, şan şöhret, itibar kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayak üstünde yara görmek eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, ferah bir döneme girileceğine yorulur.

Rüyada elin üstünde yara görmek hayalindeki her şeye zamanla kavuşacağına, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine, kendisinin başarılarını duymuş olan bir kişi sayesinde çok büyük paralar kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada el üstünde yara görmek her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada elinin üstünde yara görmek manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, çok iyi bir kazanç elde edeceğine ve başarılı bir kariyere imza atacağına delalet eder.

Rüyada göz kapağında yara görmek başka bir ülke veya şehirde sunum ya da toplantı içinde bulunulacağına, yakın bir arkadaştan gelecek iş fikrinin değerlendirileceğine, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine ve zenginliğe sahip olunacağına delalet eder.

Rüyada göz şeklinde yara görmek güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine delalet eder.

Rüyada gözünden yaralanmak işlerinde birçok sorun yaşadıktan sonra büyük maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekeceğine, hayatındaki kişilerden ihanet göreceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments