Rüyada ayak üstünde yara görmek

Rüyada ayak üstünde yara görmek huzur ve mutluluk verecek olaylar yaşanacağına, kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına, tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine, büyük zararlara uğrama tehlikesini atlatacağına, ekmeksiz ve aşsız kalacağına, ödeme güçlü çekeceğine, kötü günlerin izlerini silmeyi başaracağına, ortalığın güllük gülistanlık olacağına, torunlarına dahi yeteceğine, böylece eğlenceli ve rahat bir hayat geçirmeye başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayak üstünde yara gördüyseniz:

  • İmkansız taahütlerde bulunmaktan kaçının.

Rüyada ayak üstünde yara görmek işlerinin hızlanacağına, başarılarının ve zaferlerinin çoğalacağına tabir olunur.

Rüyada gözün üstünde yara görmek bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine, daha büyük başarılar kazandıracağına tabir olunur.

Rüyada elin üstünde yara görmek ancak yakın bir arkadaşın bulacağı bir kaynak sayesinde sorunun ortadan kalkacağına, projenin gerçekleştirileceğine, sahip olduğu imkânlar ve fırsatlar sayesinde kendini hem şanslı hem de ayrıcalıklı hissedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada elinin üstünde yara görmek kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada el üstünde yara görmek eğitimle ilgili olarak bir sıkıntı yaşanacağına, sağlığın bozulma noktasına geleceğine, aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına ve çok güzel bir hayat süreceğine işaret eder.

Rüyada ayak yarası görmek her çalışması ile büyük ses getireceğine, bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayağında yara görmek iyi giden hayatının bir anda bozulacağına, birçok çalışmaya ve projeye girileceğine delalet eder.

Rüyada ayaklarin yara görmek huzurun ve sükûnetin geleceğine, en büyük hayalinin gerçekleşeceğine ve hayata yeni bir başlangıç yapacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments