Rüyada göz kapağında yara görmek

Rüyada göz kapağında yara görmek helal olan lokmaya ve makbul olan mallara sahip olacağına, projelerinin engellenmeye çalışılacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına, çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine, kişinin güzel günlerinin geride kalacağına, eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine, kazançlı işler yapılacağına, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine, çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada göz kapağında yara gördüyseniz:

  • Karşımızdaki kişiye anlayışlı davranabilmek için çok fazla çaba harcamamız gerekebilir.

Rüyada göz kapağında yara görmek sıkıntıların kaynağına inilip kısa sürede ortadan kaldırılacağına, yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada diz kapağında yara görmek mutlu olacağına, rızık elde edeceğine, anne baba kavgası ile uğraşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada göz kapağının şiştiğini görmek problemlerinin çözüleceğine, yaşadığı tatsız, uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına, yaşadığı zor günlerin biteceğine, çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına inanılır.

Rüyada göz kapağını dikmek yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, geleceği için faydalı adımlar atacağına, muradına ereceğine alamet eder.

Rüyada göz kapağı kesmek kişinin yaşadığı tüm aksiliklerin ve başarısızlıkların ortadan kalkacağına, üzücü, sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada göz kapağını açamamak çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine, her geçen gün daha mutlu ve daha hayat dolu olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada göz kapağı görmek kötülerin ve kıskançlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada göz kapağını görmek çalışmaların ve projelerin beklentilerin üstünde başarı getireceğine, aydınlık bir döneme girileceğine, zararların telafi edileceğine, hayallerin gerçekleştirileceğine, evlat sahibi olunacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments