Rüyada el üstünde yara görmek

Rüyada el üstünde yara görmek keyif ve ağız tadı içinde geçeceğine, olumlu ve güzel gelişmeler yaşayacağına, sorunlarını sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği kişilerden alacağı destekler sayesinde kısa süre içinde çözüme ulaştıracağına, elinde avucunda olanı yitireceğine, her daim allah yolunda olacağına, yıpranacağına, çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına, maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine inanılır.

Rüyada el üstünde yara gördüyseniz:

  • Kontrolü ele almanız durumunda tecrübelerinizden öğreneceğiniz çok şey var.

Rüyada el üstünde yara görmek kendini garantiye alarak harekete edeceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına yorulur.

Rüyada elin üstünde yara görmek aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine, fesat kimselerin çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada elinin üstünde yara görmek maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine delalet eder.

Rüyada gözün üstünde yara görmek iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına, yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine, yeni bir birlikteliğe başlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayak üstünde yara görmek beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine, hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına, geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada elinde yara çıktığını görmek eskisi gibi kolay şekilde yaşayamayacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine tabir olunur.

Rüyada ellerinde yara görmek onlardan medet umacağına, onlarla gönül birliği edeceğine, her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, maddi konularda kayıplar olacağına delalet etmektedir.

Rüyada elinde yara görmek işlerinin açılıp kazancının artacağına, hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments