Rüyada göz şeklinde yara görmek

Rüyada göz şeklinde yara görmek işinin gücünün rast gideceğine ve kazancının da mutluluğunun da artacağına, ortaklıkların ve yapılan anlaşmaların tek taraflı olarak feshedileceğine, bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, zahmeti işlerin kolaylaşacağına, sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına, nimetten yana payına fazlasının düşeceğine, rütbesinin artacağına, ancak gelecek için kişinin hayatını bu işten kazanıp çok rahat bir yaşama kavuşacağına, hayatına daimi olan kazancın, başarının ve mutluluğun geleceğine delalettir.

Rüyada göz şeklinde yara gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi kendinize saklamamanız durumunda pişmanlık duyabilirsiniz.

Rüyada göz şeklinde yara görmek büyük başarılar kazanacağı çalışmalar ve projeler gerçekleştirileceğine, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına ve rahat edip hayatın tadını çıkarması için gereken ne varsa yerine getireceğine delalet eder.

Rüyada göz şekli görmek yaşanan bir sağlık sorununun şifa bulacağına, ortağından ayrılacağına veya çalıştığı iş yerinde hakkında çıkan dedikodular yüzünden yüzünün yere düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada at şeklinde bulut görmek feraha ermeye, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına alamet eder.

Rüyada tipi şeklinde kar görmek umutlarını kaybedeceğine, özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına, muradına ereceğine, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yılan şeklinde yüzük görmek kurulmuş bir ortaklığın  bozulması ile parasal olarak dara düşüleceğine, hiç ummadığı bir anda çok daha kötü bir durumda kalacağına tabir olunur.

Rüyada kalp şeklinde kutu görmek hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, çekilen çilelerin sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölüm şeklini görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına, isminden sıkça söz ettireceğine, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine ve daha iyi işler yapmaya çalışacağına tabir olunur.

Rüyada ay şekli görmek mutluluk sayesinde işlerinin daha da artacağına, sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine, zarara uğrayacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments