Rüyada gözünden yaralanmak

Rüyada gözünden yaralanmak adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, kendisine ev ve araba gibi şeyler alarak büyük bir zenginliğe kavuşacağına, çok büyük kazançlar elde edip iyi yerlere geleceğine ve başarılı bir kişi olacağına, içinde ukde olarak herhangi bir konunun kalmayacağına, canının kıymetini bileceğine, bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine ve el kaldıracağına, başına çok güzel olaylar geleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının günden güne artacağına yorulur.

Rüyada gözünden yaralanmak gördüyseniz:

  • Mevcut bilgileri veya iletilen haberleri detaylı şekilde incelemenizde fayda var.

Rüyada gözün üstünde yara görmek kişinin gönlünün ferahlayacağına, bilgilerle donanacağına yorulur.

Rüyada gözün içinde yara görmek kısa sürede başarısının artacağına, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine alamet eder.

Rüyada gözünden yaralanmak hem zafer ve mutluluk hem de kazanç elde edeceğine, düşmanlarının güçleneceğine, buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına işaret eder.

Rüyada gözlerde yara görmek eline çok büyük kazanç geçeceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, bu iş sayesinde insanların hayran kalacağı bazı çalışmalara imza atacağına, ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine ya da onların yaşayacağı hayırlı olayları duyacağına delalet eder.

Rüyada göz kapağında yara görmek meslek hayatında büyük başarılara imza atacağına, tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine inanılır.

Rüyada göz şeklinde yara görmek yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına rivayet eder.

Rüyada ellerinde yaralar görmek ahireti unutup dünyaya yaklaşmaya, yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına delalet eder.

Rüyada sol omuzda yara görmek rızkının genişleyeceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bu sayede başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments