Rüyada elinin üstünde yara görmek

Rüyada elinin üstünde yara görmek iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına, elindeki işten büyük zararlar göreceğine, maddi ve manevi olarak güç ve kudret sahibi olacağına, kazanılan başarılar sayesinde yüklü miktarda para kazanılacağına, huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına, dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına, rüya sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine, büyük bir ortaklığa gireceğine yorulur.

Rüyada elinin üstünde yara gördüyseniz:

  • Parayla ilgili beklentileriniz boşa çıkabilir.

Rüyada elinin üstünde yara görmek kazancının ilk önce azalacağına, zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına rivayet eder.

Rüyada el üstünde yara görmek kişinin her zaman bolluk içinde bir hayat sürerek, sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine, dış etkenlerden kaynaklanan durumlar yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine işaret eder.

Rüyada elin üstünde yara görmek duaların kabul göreceğine, tövbelerin amacına ulaşacağına, işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına inanılır.

Rüyada gözün üstünde yara görmek kişinin işlerini büyütüp geliştireceğine, onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine yorulur.

Rüyada ayak üstünde yara görmek maddi açıdan çok kazanç getirecek bir işe girileceğine, ruhuna hayrat yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada elleri yara görmek maddi açıdan zarar verecek ve sonrasında insanlar arasındaki saygınlığı zedeleyecek bir sorun yaşanacağına, bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine işaret eder.

Rüyada el üzerinde yara görmek ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede işyerinde ve evinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına, uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine delalet eder.

Rüyada el içinde yara görmek elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, sevdiği kişiler ile çıkacağı bir iş yolunda, çok büyük mutluluklar yaşayacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments