Rüyada elin üstünde yara görmek

Rüyada elin üstünde yara görmek yaşamın tadını çıkarmak için eşsiz imkânlar elde edeceğine, girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına, üzüntülerinin geçmesi için yardımcı olacağına, kendisi için kötü düşünen kişilerin bu düşüncelerinden vazgeçeceklerine ve rüyayı gören kişinin çok mutlu olacağına, çok sıhhatli bir kişi olunacağına, yeni başlangıçlar yapacağına, çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına, ilahiyat alanında çalışmalar yaparak insanların aydınlanmalarına yardımcı olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada elin üstünde yara gördüyseniz:

  • Bazı şeyleri dile getirme veya sunma biçiminiz isteklerinizin gerçekleşmesinde veya olayların umut ettiğiniz şekilde gelişebilmesinde etkili olacağa benziyor.

Rüyada elin üstünde yara görmek bilgi sahibi olunmayan bir işi çabucak kavrayarak hemen kendisini gösterecek olan rüya sahibinin alkışlanacak işler yapacağına, ezilmeden, çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına alamet eder.

Rüyada elinin üstünde yara görmek hanesinde kıtlığın baş göstereceğine, ele geçen kazancın günden güne azalacağına işaret eder.

Rüyada el üstünde yara görmek yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına, başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gözün üstünde yara görmek genç kimselere eğitim vereceğine veya akademisyen olacağına, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine delalet eder.

Rüyada ayak üstünde yara görmek bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine, rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada sol elinin yaralandığını görmek bunlardan istediği ve beklediği karı elde etmeyi başaracağına, düşmanından uzak olacağına işaret etmektedir.

Rüyada eli yaralanmak hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada ellerini yara görmek yaşadığı üzüntülerden kurtulacağına, elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments