Rüyada gözün içinde yara görmek

Rüyada gözün içinde yara görmek sorunlarını kısa zaman içinde sona erdireceğine, aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine, görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine, kendisini hedeflerine, amaçlarına ve beklentilerine götürecek yolda da geri adım atmayacağına, torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına ve hastalık yüzü görmeyeceğine, gözünü en yukarılara dikeceğine, yaptığı her çalışmada daha çok ses getireceğine, yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına işaret eder.

Rüyada gözün içinde yara gördüyseniz:

  • Hayatınızı canlandırmak için yeni şeyler denemelisiniz.

Rüyada gözün içinde yara görmek istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına ve böylece çok isabetli bir atılım yaparak geleceği için doğru ve karlı bir yatırım yapabileceğine, makam ve rütbe edineceğine delalet etmektedir.

Rüyada gözünden yaralanmak hafifleyeceğine, keyfe ve neşeye kavuşacağına, rakiplerine karşı güç ve kudret sahibi olup, onların önüne geçeceğine rivayet eder.

Rüyada göz şeklinde yara görmek ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine, cesaret edip kimsenin denemediği şeyleri gerçekleştireceğine ve başarılı olacağına yorulmaktadır.

Rüyada gözlerde yara görmek iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, işlerin yoluna gireceğine, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına rivayet eder.

Rüyada göz kapağında yara görmek zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, duaların kabul göreceğine, tövbelerin amacına ulaşacağına yorulur.

Rüyada gözün üstünde yara görmek hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, sorunların üstesinden geleceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına alamet eder.

Rüyada yüzünü yara içinde görmek aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, başarılarının ve mutluluğunun önündeki tüm engellerin de ortadan kaybolacağına işaret etmektedir.

Rüyada elin içinde yara görmek aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine, sabırlı ve hırslı biri haline geleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments