Rüyada yüzünü yara içinde görmek

Rüyada yüzünü yara içinde görmek kimseden yardım almadan çok büyük başarılar elde edeceğine, kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, sorun yaratan olayların çözüme kavuşacağına, hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına, eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine, moralini ve neşesini kaybedeceğine, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, zenginliğinin süreceğine işarettir.

Rüyada yüzünü yara içinde gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkileriyle ilgili bir üzüntü yaşayabilirsiniz.

Rüyada yüzü yara içinde görmek sorunların biteceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine, hayatının kolaylaşacağına tabir olunur.

Rüyada kendi yüzünü yara içinde görmek rüya sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına, yaşayacağı heyecanın daha önce yaşadıklarının hiç birine benzemeyeceğine, tahsilli, diplomalı kimse olacağına yorulur.

Rüyada yüzünün yara içinde olduğunu görmek hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine, aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüzünü yara bere içinde görmek girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına ve kendisine hedef olarak koyduğu noktayı çok çalışarak ve azim göstererek kısa zaman içinde geçeceğine, lüks ve konforlu bir hayata kavuşacağına yorulur.

Rüyada yüzünü yara içinde görmek hayallerini gerçekleştireceğine, hedeflerine ulaşacağına, yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine delalet eder.

Rüyada yüzünü yaralar içinde görmek gerçekleşmesi zamana bağlı bazı şeylere zengin olunması sayesinde kolayca gerçekleşeceğine, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına işarettir.

Rüyada birinin yüzünü yara içinde görmek zor durumda kalınacağına ve eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına işaret eder.

Rüyada yüzünde yara görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına, girdiği her işte çok başarılı olacağına, attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments