Rüyada elin içinde yara görmek

Rüyada elin içinde yara görmek neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına, aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına, aralarında bir konuşma geçeceğine, başa iş açacağına, maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine, sorunların kısa sürede aşılacağına, çıkar için insanlara zulmetmeye, takdir edileceği işler yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada elin içinde yara gördüyseniz:

  • Herkesin herşeyi bilmesi mümkün olmadığı gibi, karşınızdaki kişilerin fikirlerini anlatmasına şans tanıyın.

Rüyada elinin içinde yara görmek sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına inanılır.

Rüyada elin içinde yara görmek sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, eşiyle arasına nifak sokulacağına tabir olunur.

Rüyada el içinde yara görmek huzura kavuşacağına, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına ve büyük bir rahatlığa erileceğine işaret etmektedir.

Rüyada ellerini yara içinde görmek hayır getiren adımlar atılacağına ve sıkıntıların kısa sürede mutluluğa dönüşeceğine, hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada avucunun içinde yara görmek sevdiği kişiler ile kuracağı bir ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine, sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada ağız içinde yara görmek artık tamamen ümitsizliğe kapılacağına, uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bacakları yara içinde görmek hayır işleri yapacağına bu sayede hem allah katındaki hem de toplumdaki mertebesinin yükseleceğine, her anlamda mutlu ve huzurlu yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada ağzın içinde yara görmek hane içindeki huzurunun bozulacağına, sağlıkla ilgili olarak herhangi sıkıntı çekilmeyeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments