Rüyada gözlerde yara görmek

Rüyada gözlerde yara görmek kendisi için sürpriz gelişmeler olacağına, kendisine verilecek büyük bir destek sayesinde kendi işini kuracağına, sorun yaşasalar da her sıkıntının hane içinde kalacağına, ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını çözmek için hayırlı yollar keşfedeceğine, sermaye elde edeceğine, örnek, saygı değer, sözü dinlenir, bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına, her zaman başkalarına borç verecek kadar ferah bir hayata sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada gözlerde yara gördüyseniz:

  • Bir ya da birkaç mutluluğu yaşayabilmeniz için pek çok fırsatla karşılaşabilirsiniz.

Rüyada göz kapağında yara görmek büyük projeler ortaya koyan kimse olacağına, bereket ve zenginlik olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gözün içinde yara görmek patron koltuğuna geçeceğine, yeni bir işe girileceğine, yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına işaret eder.

Rüyada gözün üstünde yara görmek çok büyük ve başarılı projeler ve kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, bazı kişilerle yakın ilişkiler kurulacağına inanılır.

Rüyada gözünden yaralanmak bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine, tüm arzularının yerine geleceğine, emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına yorulmaktadır.

Rüyada göz şeklinde yara görmek kurulan yeni yaşamda isteklere kısa zamanda erişileceğine, aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine ve huzurunun bozulacağına yorulur.

Rüyada gözlerde yara görmek kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine, onlara doyasıya sarılacağına alamet etmektedir.

Rüyada bebeğin yüzünde yara görmek maddi ve manevi olarak zenginliğinin yerinde olacağına, helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gözden yaralanmak ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına, başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments