Rüyada gözün hasta olduğunu görmek

Rüyada gözün hasta olduğunu görmek ekmeğinin çoğalacağına, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına, elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına, daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, güzel bir geleceğin yaklaşmasına, uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada gözün hasta olduğunu gördüyseniz:

  • Kısa yoldan ilerlemeye çalışırsanız sonuçları istendiği şekilde olmayabilir.

Rüyada gözü hasta olmak elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yüzünün güleceğine, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına yorulur.

Rüyada gözlerini hasta görmek rakiplerine karşı güç elde edeceğine, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada gözünün hasta olduğunu görmek dileklerin yerine geleceğine, mallarının ve kazancının çoğalacağına işaret etmektedir.

Rüyada gözlerinin hasta olduğunu görmek sıkıntıların yakın zaman içinde çok hayırlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kalkacağına, saygısını toplayacağına yorulur.

Rüyada gözünün hastalandığını görmek çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine, unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına tabir olunur.

Rüyada gözün hasta olduğunu görmek atılan adımların ve ele geçen fırsatların pek kazanç getirmeyeceğine, söylenen kötü sözler yüzünden kardeşlerin arasının bozulacağına inanılır.

Rüyada gözü hasta görmek sık sık onların kavgalarını yatıştırmak için orta yolu bulmak isteyeceğine fakat kimseye yaranamayacağına, dertlerinin biteceğine rivayet eder.

Rüyada hastayı namaz kılarken görmek olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına, yarardan çok zarar getireceğine, kalp kırıklığına neden olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments