Rüyada gözü hasta olmak

Rüyada gözü hasta olmak gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile dünyaevine girileceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, iş ve aile konusunda diğer insanlara daima yol göstereceğine ve işle ilgili olarak yapılan her şeyde büyük başarı kazandıracağına, kazancının günden güne artacağına, işlerinin çok açılacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, yolunun açık olacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, onlara galip geleceğine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, atılan her adımın hayırlı günler ve hayırlı haberler getireceğine, eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına, bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine, ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına işarettir.

Rüyada gözü hasta olmak gördüyseniz:

  • Yeni seçenekler oluşturabilmek için, öncelikle mevcut fırsatları değerlendirmeniz gerekiyor.

Rüyada gözünün hastalandığını görmek yaşanan son durumlardan ötürü çok zarar edileceğine, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına, herkesin istediği şeye kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada gözü hasta görmek kem gözlere gelineceğine, herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına tabir olunur.

Rüyada gözlerini hasta görmek maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, umutlanacağına inanılır.

Rüyada gözlerinin hasta olduğunu görmek yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına, yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine, her şeyi dilediği gibi alabilme imkânına sahip olacağına işaret eder.

Rüyada gözünün hasta olduğunu görmek kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına ve bunun için yaradana şükredeceğine, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine ve çok saygın bir konuma sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada gözü hasta olmak her zaman çok dikkatli ve doğru kararlar vermeye çalışacağına, allah yolunda büyük ve güzel işler yapacağına alamet eder.

Rüyada gözün hasta olduğunu görmek uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin hasta olduğunu duymak iyi huylarını, prensiplerini, inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine, başkalarına rehberlik etme fırsatı bulacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments