Rüyada gözü hasta görmek

Rüyada gözü hasta görmek kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına, sıkıntılarının, problemlerinin, sorunlarının çözüleceğine, günlerini bunun için harcayacağına, yanlış anlaşılacağına ve tüm işini gücünü bırakarak kendisini doğru ifade etmek ve aklamak için nefes tüketeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zamanda sona ereceğine, aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine, emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, zenginliğe sahip olacağına delalettir.

Rüyada gözü hasta gördüyseniz:

  • Beklemediğiniz tartışmalara karşı açık olacaksınız.Ani patlamalar yolunda giden ilişkilerinize zarar verebilir.

Rüyada gözün hasta olduğunu görmek kendisini takdir edenlerin de, çekemeyenlerin de çoğalacağına, yeni mallara kavuşacağına, özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine delalettir.

Rüyada gözlerini hasta görmek maddi kaynakların hayaldeki eve kavuşmak için yetersiz kalacağına ve enerjisi yüksek, insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine, sorunlarını unutacağına işarettir.

Rüyada gözü hasta görmek sıkıntılarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına, makam ve söz sahibi olacağına delalettir.

Rüyada gözünün hasta olduğunu görmek sevilen birinin geleceğine, işlerinden olumlu geri dönüşler alacağına yorulmaktadır.

Rüyada gözlerinin hasta olduğunu görmek ortaklardan birinin yapacağı hatalar yüzünden iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına rivayet eder.

Rüyada gözü hasta olmak sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine, böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine ve sevdiği kişileri de yanına alarak çok başarılı işlere imza atacağına işaret eder.

Rüyada gözünün hastalandığını görmek borçların ödeneceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine, her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada çok hasta görmek çok büyük adımlar atacağına, iş ile ilgili konularda zamansız ve aceleci bir karar vermeden önce sevdiği kimselerin sözünü dinleyip sabredeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments