Rüyada gözlerini hasta görmek

Rüyada gözlerini hasta görmek insanların eskisinden daha çok dikkatlerini çekeceğine, elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına, bol rızık sahibi olunacağına, mutlu olacağına, büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına, kazançlı çıkacağı işlere gireceğine, kendisine zenginlik getirecek yatırımlar yapacağına, isteklerinde herhangi bir engelle ya da problemle karşılaşmadan gönlünce başarılar elde edeceğine, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına rivayet eder.

Rüyada gözlerini hasta gördüyseniz:

  • Yapılacak seyahatler, ziyaretler veya sizin için özel bir kişiyle zaman geçirmeniz hayatınızı zenginleştirebilir.

Rüyada gözünün hastalandığını görmek hayatın güzelliklerini görme ve yaşama fırsatı elde edeceğine, sevdiklerine kavuşacağına, özlemlerini bitireceğine yorulmaktadır.

Rüyada gözlerini hasta görmek alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına yorulmaktadır.

Rüyada gözü hasta görmek elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada gözü hasta olmak hiç istemediği işlere gireceğine, uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına, iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada gözünün hasta olduğunu görmek mevki makam sahibi olunacağına, kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine, düşmanların çok üzüleceğine, toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına rivayet eder.

Rüyada gözlerinin hasta olduğunu görmek harama göz dikmeyeceğine, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına ve bu iki durum sayesinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine delalettir.

Rüyada gözün hasta olduğunu görmek iş hayatında günah işleyeceğine, sağlık sorunlarından ötürü daha doğal ve sağlıklı bir hayat seçileceğine işaret eder.

Rüyada çocuğunu çok hasta görmek çalışmalarının kazanacağı başarı ile işadamlarının dikkatini çekeceğine, atılacak adımlar sayesinde iş ile ilgili konularda hep bir adım önde olunacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments