Rüyada gözünün hasta olduğunu görmek

Rüyada gözünün hasta olduğunu görmek kötü kişilere yakın olacağına, yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına, hayatın temposunun yükseleceğine, işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına, içinde bulunduğu sorunları çözeceğine ve çevresindeki insanlar tarafından el üstünde tutulacağına, performansının, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine, eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına, yaşananları unutturacağına işaret etmektedir.

Rüyada gözünün hasta olduğunu gördüyseniz:

  • Evinizde beklenmedik masraflar çıkma olasılığı göründüğü için, harcamalarınızı denetimli yapmanızda fayda var.

Rüyada gözü hasta görmek iyi geçineceğine, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına, hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine işaret eder.

Rüyada gözünün hasta olduğunu görmek çalışmaların büyük başarı ve kazanç getireceğine, hiç ummadığınız bir acı ile karşılacağınıza işaret eder.

Rüyada gözün hasta olduğunu görmek kendisini moral olarak daha iyi hissedeceğine, duygusallığın ön plana çıkacağına ve beklenen haberlerin nihayet geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada gözlerini hasta görmek çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, birçok doktora gitmesine, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine, hayatın başarılarla ve güzelliklerle geçeceğine, kazancın ve mutluluğun yerinde olacağına işarettir.

Rüyada gözü hasta olmak hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına ve mutluluğa ereceğine, dertlerinden arınacağına inanılır.

Rüyada gözlerinin hasta olduğunu görmek büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine, yalnız kalınacağına delalettir.

Rüyada gözünün hastalandığını görmek ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine, içine dolan huzurun ve rahatlığın gözlerindeki ışığı arttıracağına, dini bütün, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine alamet eder.

Rüyada kocasının hasta olduğunu görmek onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına, hayal edilen şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments