Rüyada gözü mavi görmek

Rüyada gözü mavi görmek iş konusunda da istenilen başarıların elde edileceğine, tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına, tüm fırsatları değerlendireceğine ve imkânları zorlayacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine, keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine, yeni ve önemli kimseler ile tanışacağına, kendisine zarar verecek işlere girmeyeceğine, çarelere, çözümlere ve şifaya kavuşacağına işaret eder.

Rüyada gözü mavi gördüyseniz:

  • Romantik etkiler, aşk hayatını canlandıran durumlar söz konusu olabilir.

Rüyada kendini mavi gözlü görmek verdiği sözleri yerine getireceğine, eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına, müjdeli ve hayırlı haberler alacağına bu sayede deyim yerindeyse içinin açılacağına, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada tek mavi göz görmek rüyayı gören kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine, bir koyulan işten yüz kazanılacağına, işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine inanılır.

Rüyada siyah saçlı mavi gözlü bebek görmek cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına, iş hayatında çok büyük başarılar kazanacağına işarettir.

Rüyada sarışın mavi gözlü kadın görmek her şeye çıkarcı bir yaklaşım içinde olacağına, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada büyük mavi göz görmek örnek insan olacağına, daha bir sevileceğine, içinde bulunduğu imtihanı verip veremeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada mavi gözlü güvercin görmek gerçekleştirilen projelerin hayırlı kazançlar getireceğine, ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine delalet etmektedir.

Rüyada mavi göz kalemi görmek darlık görmeden, sağlıklı bir hayat sürüleceğine, yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine, bu kazanılanların rüyayı gören kişinin ihtiyaçlarını karşılamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada gözlerinin mavi olduğunu görmek fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine, kişinin yoğun bir iş trafiği yaşayıp, çok daha fazla mesai harcayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments