Rüyada mavi gözlü güvercin görmek

Rüyada mavi gözlü güvercin görmek sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına, sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine, düşmanlarının güçleneceğine, buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, maddi olarak çok sıkıntı çekeceği ve çok üzüleceği bir döneme girdiğine, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine, yeni bir iş konusunda anlaşma sağlanacağına delalettir.

Rüyada mavi gözlü güvercin gördüyseniz:

  • Dikkat gerektiren konularda tedbirli davranın.

Rüyada mavi gözlü güvercin görmek iş hayatı içinde yeni bir sayfa açacağına, başına türlü işler geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada güvercin gözü görmek dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına, dayanışma ve sevgi içinde olacağına alamet etmektedir.

Rüyada mavi güvercin görmek yaşayacağı ilk maddi sıkıntıda yapa yalnız kalacağına, işlerinin her geçen gün düzeleceğine ve sorunlarının çok çabuk bir şekilde çözüme kavuşacağına delalettir.

Rüyada mavi renkli güvercin görmek hileye ve fesada başvurmayacağına, çok büyük ve çok derin değişiklikler yaparak tüm eş, dost ve akrabaların şaşırtılacağına işaret eder.

Rüyada mavi beyaz güvercin görmek kafasını toplamasına yardımcı olacağına ve bu sayede de hayatıyla ilgili çok daha sağlıklı kararlar verebileceğine, zarar getirecek bir işten uzak durulacağına alamet eder.

Rüyada kahverengi gözü mavi görmek uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada mavi gözlü kedi görmek işlerinin aksayacağına, kazancının ve rızkının düşeceğine, nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine delalet eder.

Rüyada sarı saçlı mavi gözlü kadın görmek uğranılan haksızlıktan kurtulmaya, yaşadığı zor günlerin biteceğine, çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments