Rüyada sarışın mavi gözlü kadın görmek

Rüyada sarışın mavi gözlü kadın görmek rüya sahibinin isteklerine, duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine, şansının ve kısmetinin kendisinden yana gideceğine, başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına, sevdiği kişiyle de arasının soğuyacağına, işleri büyütme sürecine girileceğine, üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine inanılır.

Rüyada sarışın mavi gözlü kadın gördüyseniz:

  • Bazı şeyleri farklı şekilde ele almanız veya farklı şeyler denemeniz eviniz veya ailenizle ilgili başlıklarda problemler çıkmasına neden olabilir.

Rüyada sarışın mavi gözlü kadın görmek zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine, yapılacak olan çalışmalarda doğru adımların atılacağına alamet eder.

Rüyada mavi gözlü sarışın bir erkek bebek görmek işlerin büyük başarılar getireceğine, işlerinin günden güne daha da bozulacağına delalettir.

Rüyada sarışın mavi gözlü bebek görmek hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına, işlerin çok kötü bir hale geleceğine delalet eder.

Rüyada mavi gözlü sarışın erkek bebek görmek bir sebeple çok zor ve sıkıntı verici durumlara düşeceğine, işlerinin açılması sayesinde yeni ve daha büyük bir haneye geçeceğine işaret eder.

Rüyada mavi gözlü sarışın bebek görmek gönül işlerinden yana umduğu ile karşılaşamayacağına, dileklerinin yerine geleceğine işarettir.

Rüyada sarışın mavi gözlü erkek görmek mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine, kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine, ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada sarışın mavi gözlü erkek çocuğu görmek ağız tadını ve keyfini yitireceğine, nimetten yana payına fazlasının düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sarışın mavi gözlü erkek bebek görmek işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına, çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine, çekilen sıkıntıların karşılığını en iyi şekilde alacak olan rüya sahibinin dertsiz bir sürece gireceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments