Rüyada kendini mavi gözlü görmek

Rüyada kendini mavi gözlü görmek de işiyle büyük sükse ve ün yapacağına, bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, çok hayırlı kişiler ile tanışıp mutlu ve huzurlu günler geçireceğine, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, kısmetli bir kişi olunacağına, bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına, sevindirici ve mutluluk verici bir şey duymaya alamet etmektedir.

Rüyada kendini mavi gözlü gördüyseniz:

  • Aşırı güven problem yaratabilir.

Rüyada gözleri mavi erkek bebek görmek daha çok iş yapacağına, daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına delalet etmektedir.

Rüyada bebek mavi gözlü görmek daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına, sıkıntı ve endişenin ortasına düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada mavi gözlü delikanlı görmek onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına delalet etmektedir.

Rüyada mavi gözlü kurt köpeği görmek sevdiği kişilerden alacağı destek ile çok büyük başarılar kazanacağına, çıkar için insanlara zulmetmeye işaret etmektedir.

Rüyada gözüne mavi boya görmek kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine ve bu çalışmalar ile çok yakın bir zaman içinde rahat bir nefes alacağına, kötü günlerinin, çektiği yokluğun, çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine alamet eder.

Rüyada mavi gözlü ikiz bebek görmek sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağına, başarılarının tadına varacağına işaret etmektedir.

Rüyada mavi gözlü bebek öpmek maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine, kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına, aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada mavi gözlü erkek çocuğu görmek gereksiz olarak görülen harcamaların kesileceğine, yüksek bir mevkiye terfi edeceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments