Rüyada mavi göz kalemi görmek

Rüyada mavi göz kalemi görmek maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, maddi ve manevi olarak güçleneceğine, kısmet alacağına, sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine, iş için yapacağı projeleri tekrar tekrar düşünerek iş konusunda deneyim sahibi kişilere akıl danışarak daha iyi ve daha doğru çalışmalar ortaya koyacağına, kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine, işlerin kapanacağına, kişinin hayatında işlerin her zaman düzgün bir şekilde yürüyeceğine, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, yapılan işin karşılığının alınamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada mavi göz kalemi gördüyseniz:

  • Belli bir yoldan gitmek için kimseye söz vermemelisiniz.

Rüyada gözüne mavi kalem çekmek düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine, her gün bir önceki günden daha çok iş yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada mavi göz kalemi sürmek zayıflayacağına, elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada gözüne mavi kalem sürmek herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, aile hayatı içinde istenen ve hayali kurulan ne varsa sahip olunacağına rivayet eder.

Rüyada mavi göz kalemi görmek evliyse aşk tazeleyeceklerini, kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine, yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada mavi göz kalemi çekmek kendisine inanan ve güvenen insanları yarı yolda bırakmayacağına, başarısının çoğalacağına, makamının yükseleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada siyah göz kalemi çekmek çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına tabir olunur.

Rüyada göz kalemi görmek işlerin düze çıkarılacağına, emeklerinin ve hak ettiklerinin karşılığını alamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada gözüne yeşil kalem sürmek rahatlığa ve esenliğe kavuşacağına, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments