Rüyada büyük mavi göz görmek

Rüyada büyük mavi göz görmek bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına, parasının değerini bilerek hareket edeceğine, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, bu sayede yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına, dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine ve huzura kavuşacağına, bir sebeple çok zor ve sıkıntı verici durumlara düşeceğine, harcamalarında aşırıya gitmesi halinde borçlanabileceğine, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine yorulur.

Rüyada büyük mavi göz gördüyseniz:

  • Özel yaşamınız hakkında çok fazla şey paylaşmadan kendi fikirlerinizi kendinize saklayarak, tüm gerçekleri öğrenmeye çalışmanız daha doğru olabilir.

Rüyada büyük mavi göz görmek zor durumların biteceğine, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mavi gözlü bebek doğurduğunu görmek suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, sıkıntıya düşeceğine, sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına tabir olunur.

Rüyada gözlerini mavi görmek kişinin her işi severek yapacağına, hem mal ve para kaybedeceğine rivayet eder.

Rüyada mavi gözlü erkek bebek sevmek sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine, çok büyük kısmetler elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada gözüne mavi kalem sürmek helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, kurulu bir düzene kavuşacağına ve rahata ereceğine, parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine, yeni bir arkadaşlık kurulacağına işarettir.

Rüyada mavi gözlü sevgili görmek moralinin yükseleceğine, kişinin kaygan bir zeminde olduğunun farkına varıp hareketlerine çeki düzen vereceğine alamet eder.

Rüyada beyaz ve mavi gözlü kedi görmek kendi sorununu çözdükten sonra etrafındaki insanlara yardım edeceğine ve sorunlarının doğru bir şekilde çözülmesi ve istedikleri şeylere daha rahat bir şekilde hareket ederek kısa zamanda kavuşmaları için destek olacağına, işlerinin ve iletişiminin bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada mavi gözlü olmak çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine, hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine, sık sık alışverişe gidebileceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments