Rüyada gözlerinin mavi olduğunu görmek

Rüyada gözlerinin mavi olduğunu görmek iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine, büyük bir sorun yüzünden ertelenmiş olan hayallerin gerçekleştirileceğine, daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine, bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, sıkıntılarının ve sorunların son bulacağına, endişelerinin yerini umudun alacağına, yaşanan hastalıkların sona ereceğine, uzun bir süre kişinin yolunda engeller olmadan yürüyeceğine ve mutlu olacağına, sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına, hayali kurulan her şeye yakın bir zaman içinde sahip olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada gözlerinin mavi olduğunu gördüyseniz:

  • Yeni veya alışılmadık şeyler deneyebilir, farklı yerleri ziyaret edebilir, ilham veren kişilerle bir araya gelebilirsiniz.

Rüyada gökyüzünde mavi göz görmek en fazla hayatını belli bir standartta sürdüreceğine, uzun zamandan beri yapılan işte başarıların kıskanılmasına delalet etmektedir.

Rüyada gözünün mavi olduğunu görmek sorunların ve sıkıntıların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşacağına, üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mavi renkte göz görmek çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına, atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine tabir olunur.

Rüyada mavi gözlü bayan görmek sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına rivayet eder.

Rüyada mavi gözler görmek zor zamanlar geçirileceğine, aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, bir koyduğu işten yüz kazanacağına, hayatına bolluğun, bereketin ve verimin geleceğine tabir olunur.

Rüyada mavi gözlü sevgili görmek sıkıntıların sona ereceğine, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına, sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada mavi göz kalemi sürmek mal ve mülk sahibi olacağına, her zaman hürmet göreceğine, aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada gözleri mavi görmek hiçbir eksiğinin olmayacağına, kişinin şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments