Rüyada tek mavi göz görmek

Rüyada tek mavi göz görmek yakın bir arkadaştan ya da bir ahbaptan destek alınacağına, arkasından konuşup duran ve kendisi hakkında dedikodu yapan biri olduğuna, cesaret gerektiren işlere gireceğine, kefil olduğu insanlardan zarar göreceğine, insanların takdirini kazanacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, işlerinin her zamankinden daha güzel olacağına, çok büyük başarılar kazanılacak işlere gireceğine, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına alamet eder.

Rüyada tek mavi göz gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki pek çok insan olumsuz deneyim yaşıyor dahi olsa, siz kendi adınıza yapacağınız işlerde doğru yolda gidiyorsunuz.

Rüyada tek mavi göz görmek rahat edilecek bir döneme girileceğine, isteklerinde herhangi bir engelle ya da problemle karşılaşmadan gönlünce başarılar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada tek gözü kör insan görmek uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına, zarar görülen bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına işaret eder.

Rüyada tek gözünün olmadığını görmek yaşam sevincinin geri geleceğine, çalışmalarının beğenileceğine inanılır.

Rüyada tek gözü olmamak ertelenen bir tatile çıkılacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını bu destek sayesinde çözeceğine ve borçlarından bu sayede kurtulacağına alamet eder.

Rüyada kendini tek gözlü görmek sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine, işlerin yavaşlayacağına, kalkınacağına ve yükseleceğine yorulmaktadır.

Rüyada tek gözlü köpek görmek daha kolay bir hayata kavuşacağına, maddi açıdan çok sıkıntı çekileceğine ve yakın bir arkadaşının ihanetine uğranacağına delalet etmektedir.

Rüyada tek gözlü insan görmek kişinin dar günler için kenara para atmaya çalışacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada tek gözü kapalı görmek gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments