Rüyada gözü kapanmak

Rüyada gözü kapanmak başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, işlerinin hızlanacağına, yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına, çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına, maddi anlamda rahatlamaya, o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine, iş yerinde veriminin düşmesi sonucunda işini kaybetme tehlikesi ile karşılaşacağına, pişman olacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine alamet eder.

Rüyada gözü kapanmak gördüyseniz:

  • Sizi kontrol etmeye veya yönlendirmeye çalışan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada gözü kapanmak güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına, kendi bildiğini okuyacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, yorulacağına ve neredeyse mağlubiyetle burun buruna geleceğine işaret eder.

Rüyada gözleri kapanmak daha rahat ve huzurlu bir dönemin açılacağına, sorunların çabucak atlatılacağına, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine, diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada gözlerinin kapandığını görmek ancak yakın bir zaman içinde işlerinin düzeleceğine, destek istediği insanlardan hiçbir şekilde destek görmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir kızın kapandığını görmek çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, kısa süre içinde çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok iyi ve kazançlı projeler ortaya koyacağına, bu çalışmalar ve projeler sayesinde çok üst mevkilere getirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevgilinin kapandığını görmek derin bir oh çekip güzel günlere kavuşacağına, eskisinden de iyi olacağına işarettir.

Rüyada bir başkasının kapandığını görmek yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, hayatının güzelleşeceğine, keyfinin kaçacağına alamet eder.

Rüyada arkadaşın kapandığını görmek içinden çıkılmaz olaylar ile karşılaşacağına, sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendini kapanmış görmek aile hayatına kötü bir leke sürülmeyeceğine, sağlık ve sıhhatinin bozulacağına, hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments