Rüyada arkadaşın kapandığını görmek

Rüyada arkadaşın kapandığını görmek vasıflı, yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine, ilgili alanda çok büyük bir isim olunacağına, ister istemez başının belaya gireceğine, neredeyse kahrolacağına ya da işlerinin gittikçe iyileşmeye başladığı bir dönemde düşmanlarının yapacağı bir kötülük yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, çalışma hayatıyla ilgili çok büyük bir sorumluluk almak zorunda kalınacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına, dikkatsiz davranışlar yüzünden sevilen bir kimseyi incitecek olan rüya sahibinin sonradan pişman olacağı bir duruma kendisini sürükleyeceğine, hem kendisini yenilemeye çalışacağına hem de çok daha sosyal bir kişi olup iş hayatı ve aile hayatı içinde hergün biraz daha fazla hissettiği baskılardan ve sıkıntılardan biraz olsun kurtulmaya çalışacağına delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşın kapandığını gördüyseniz:

  • Herkes açıklamalar yapmaya açık olmayabilir, belli konular açarken veya isteklerde bulunurken söylediklerimi dikkate almanızda fayda var.

Rüyada arkadaşını kapanmış görmek projelerin büyük başarılar kazandıracağına, zaaflarına kapılacağına delalettir.

Rüyada arkadaşımın kapandığını görmek allah’ın izniyle de istediği noktaya ulaşacağına, yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına işarettir.

Rüyada bir arkadaşın kapandığını görmek karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına ve o kişiden duygularına karşılık göreceğine, kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına delalet eder.

Rüyada arkadaşın kapandığını görmek işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, onunla ağız tadını, muhabbeti, uyumu, anlayışı, karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına delalettir.

Rüyada bir arkadaşının kapandığını görmek daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine, işlerinin bu yüzden aksayacağına, trenin tünelden çıkması ise çalışma hayatında yaşadığınız zorlukların biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşının kapandığını görmek esenliğe ve ferahlığa kavuşacağına, huzurlu ve refah içinde bir hayat sürüleceğine inanılır.

Rüyada gözü kapanmak sıkıntılı bir dönemin başlayacağına, kazancın günden güne düşeceğine, yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına tabir olunur.

Rüyada kapana kısılmak yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine, şansın yüze güleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments