Rüyada bir kızın kapandığını görmek

Rüyada bir kızın kapandığını görmek sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına, kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına, korkulan bir durumla karşılaşılacağına, onuru, şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına, kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına rivayet eder.

Rüyada bir kızın kapandığını gördüyseniz:

  • Daha fazla maddi getirisi olabilecek işler araştırabilirseniz, yaşadığınız yerde veya evinizde değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada kızının kapandığını görmek dertlerin bölüşüleceğine, yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine delalet eder.

Rüyada bir kızın kapandığını görmek çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada annenin ayaklarına kapanmak toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine, düşmanlarının kendisinden uzaklaşacağına delalet eder.

Rüyada yolun kapandığını görmek sorunlarının da çözüleceğine, iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına işarettir.

Rüyada kapanmış kadın görmek karasızlık yaşayacağına, sorunların yakın zaman içinde artacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine alamet eder.

Rüyada başka birinin kapandığını görmek kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşının kapandığını görmek maharetli bir kişi ile evlenileceğine, eşler arasındaki soğukluğun ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada eşinin kapandığını görmek yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına, yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedeceğine ve insanların imrenerek baktığı bir kişi olacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments