Rüyada gözleri kapanmak

Rüyada gözleri kapanmak sevdiğiyle arasındaki ilişkiyi ve bağı kuvvetlendirecek gelişmeler yaşayacağına, onunla hayırlı şekilde devam edeceğine, refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, sevilen bir kişiye yardım edileceğine, moralsizlik dışında hayata karşı isteksiz olunacağına, zor zamanlar geçireceğine, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, hayırlı ve dürüst insanlar ile tanışacağına, kimseye bu konuda herhangi bir bilgi vermeyeceğine, çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine yorulur.

Rüyada gözleri kapanmak gördüyseniz:

  • Egolar çatışıyor.

Rüyada gözlerinin kapandığını görmek işlerinde istediği kar marjına ulaşacağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine delalettir.

Rüyada gözü kapanmak daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına, alınan borçların günü gününe ödeneceğine, resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada gözleri kapanmak sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, biraz sıkıntılı günler geçireceğinize yorulur.

Rüyada dükkanın kapandığını görmek ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına rivayet eder.

Rüyada secdeye kapanmak sürpriz olayların meydana geleceğine, sorunların çözüm bulacağına ve çözümsüz gibi duran bir işin çözüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada açık bir kadının kapandığını görmek işlerini büyütme imkânı elde edeceğine, ancak daha sonra hayırlı ve sevinçli haberlerin alınması sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kazançlı çalışmalar yapılacağına delalet eder.

Rüyada tanıdığın birinin kapandığını görmek kişinin esenlik bulacağına, kendini yaradana daha yakın hissederek, manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına delalettir.

Rüyada kapanmış kadın görmek elindekileri de kaptıracağına, bu nedenle de hem yokluğa düşeceğine, yakın bir zaman içinde atacağı doğru ve kararlı adımlar sayesinde çok büyük ve çok hayırlı bir hayata kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments