Rüyada bir başkasının kapandığını görmek

Rüyada bir başkasının kapandığını görmek zarar edilen işlerin düzeleceğine, sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına, hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine, kazancının her gün daha fazla artacağına, çok iyi işler yapılacağına ve insanlar tarafından takdir edilip çok sevindirici bir konuma geleceğine, ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına, rızkının sonsuz olacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine, sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, dertlerin başlayacağına, işlerini büyütme imkânı elde edeceğine, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada bir başkasının kapandığını gördüyseniz:

  • Bazı kişileri üzecek fikirlerinizi dile getirebilirsiniz.

Rüyada bir arkadaşının kapandığını görmek girmek istediği ancak destek bulamadığı bazı projelere girmek için çok büyük destek alacağına, tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına delalettir.

Rüyada gözü kapanmak işinde de istediği başarıyı yakalayacağına, ailesinde de büyük sorunlar söz konusu olmayacağı için huzurunun yerinde olacağına delalet eder.

Rüyada secdeye kapanıp ağlamak kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine, eline yeni fırsatların geçeceğine, işlerinin açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kapanıp tekrar açılmak deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine, başarılarının sürekli olacağına, kişinin zor ve mutsuz günler geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada fare ve fare kapanı görmek iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, başkalarına yardımlarda bulunurken her zaman daha da fazla kısmete sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada kapanıp açılmak insanlara karşı güveninin sarsılacağına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına delalet etmektedir.

Rüyada kapanmak örtünmek sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine, ruhani önderlik yapacağına inanılır.

Rüyada secdeye kapanmak atılan adımların zarar vereceğine, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments