Rüyada sevgilinin kapandığını görmek

Rüyada sevgilinin kapandığını görmek deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine, alınacak hayırlı haberler ile zorlukların aşılacağına, huzurlu günlerin uzaklaşacağına, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan ve bir türlü alınamayan eve sahip olunacağına ve çok mutlu ve rahat bir hayat sürüleceğine, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına ve rahat edilecek bir döneme gireceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve aile hayatında çok büyük bir mutluluğa sahip olacağına alamet eder.

Rüyada sevgilinin kapandığını gördüyseniz:

  • Karar almadan önce daha fazla detay öğrenmeniz gerekiyor.

Rüyada sevgilinin kapandığını görmek eline haram para geçeceğine, çıkılacak bir yolculukta eşle veya arkadaşla tartışma yaşanacağı için yarı yoldan geri dönüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada sırtının kapandığını görmek rüya sahibinin tehlikeli insanlardan, kazalardan, belalardan, melanetli olaylardan ve musibetten uzak olacağına bu sayede huzurlu, sakin ve sessiz bir hayat süreceğine, bütçesinin küçüleceğine alamet eder.

Rüyada kapanmak örtünmek hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine,  bu durumları atlatmak için tekin olmayan bazı kişiler ile muhatap olacağına, yeniden can bulacağına tabir olunur.

Rüyada kendini kapanmış görmek büyük bir üzüntü ve endişe yaşayacağına, büyük elem yaşatacak bir haberle karşılaşılacağına delalet eder.

Rüyada eşinin kapandığını görmek değer verdiği gibi kıymet göreceğine, bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine ve kazanılacak para ile yardıma muhtaç insanlara da çok büyük yardımda bulunacağına işaret eder.

Rüyada kapının kapanmadığını görmek şansının kendisinden yana olacağına, elinde bazı büyük projelerin yönetimi ile ilgili bilgiler ulaşacağına, bu projelerden birinin başına kendisinin getirileceğine işaret eder.

Rüyada başı açık birinin kapandığını görmek rahatsızlık veren durumların yakında düzeltileceğine, değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına ve onlara sahip olmayı aklından dahi geçirmeyeceğine işarettir.

Rüyada kapandığını görmek hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına, onlar sayesinde kurtuluş yollarını bulacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments