Rüyada gözlerinin kapandığını görmek

Rüyada gözlerinin kapandığını görmek hayal edilen şeylere kısa zaman içinde ulaşılacağına, yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına, allah tarafından bolluk ile mükâfatlandırılacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, üzerine düşen bazı çalışmaları yakın zamanda gerçekleştireceğine, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına, kısmetinin ve şansının da açık olacağına, şifa ve ilaç bulacağına, bu sayede ruhunun da, bedeninin de iyileşeceğine, sıkıntılarını ve yaşadığı zor günleri geride bırakacağına, doğru yolu bulacağına, çözümlere kavuşacağına, rahata ereceğine alamet eder.

Rüyada gözlerinin kapandığını gördüyseniz:

  • Desteğinizi sağlamak veya yardım talebinde bulunmak isteyen kişiler sizi yönlendirebilmek için en sempatik halleriyle duygusal blöfler yapabilirler.

Rüyada gözleri kapanmak ortak olarak bazı kişiler ile bazı çalışmalara gireceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada gözü kapanmak gerçeklikten uzaklaşacağına, hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine, vereceği tüm uğraşlara rağmen bu zararları bir türlü kapatamayacağına inanılır.

Rüyada gözlerinin kapandığını görmek ekmek kapılarının kapanacağına, gelirin tükeneceğine, kurulu düzeninin olacağına, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada kapanmış kadın görmek atılan adımların büyük başarılar getireceğine ve uzun zamandan beri devam eden sorunların çözüm bulacağına, onun sayesinde hayatının bir anda güzelleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir bayanın kapandığını görmek aile ve iş yaşantısıyla ilgili sıkıntılı bir sürecin başlayacağına, hane halkını çok mutlu edecek ve sevinçten havalara uçuracak bir haber alınacağına alamet eder.

Rüyada işyerinin kapanmasını görmek az da olsa bir kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına alamet eder.

Rüyada birini kapanmış görmek sorunlarını kolaylıkla atlatacağına, işinde çok ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kapının kapanmadığını görmek yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, çevresinin kendisine olan beğenisini ve takdirini sunacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments