Rüyada sevdiğinin hasta olduğunu duymak

Rüyada sevdiğinin hasta olduğunu duymak yolunda giden hayatının daha kalıcı, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına ve hayatını değiştirecek bazı kararlar vererek kendisini geleceğe taşıyacak çalışmalara gireceğine, daha yüksek bir noktaya geleceğine, aklında bulunan birçok şeyi gerçeğe çevireceğine, emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine, geçiminin güçleşeceğine, kişinin artık rahat bir nefes alacak kadar iyi bir duruma geleceğine, zenginlik içinde olacağına, rahata ereceğine işaret eder.

Rüyada sevdiğinin hasta olduğunu duymak gördüyseniz:

  • Eski borçlar tahsil edilebilir veya ödenebilir.

Rüyada sevdiğinin hasta olduğunu duymak sermaye kaybedeceğine, düşmanların barışacağına ve küslüklerin sona ereceğine inanılır.

Rüyada sevdiğin kişinin hasta olduğunu duymak sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine, düştüğü zor durumlardan allah’ın yardımı ile kurtulacağına yorulur.

Rüyada hasta haberi duymak sorunlarını çözüme kavuşturacağına, hanesine bolluk ve bereket dolacağına delalettir.

Rüyada annesinin hasta olduğunu duymak karmaşadan ve belirsizlikten kurtulacağına, bu sayede olayları çok daha kolay kavrar ve çözer hale geleceğine, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine ve uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa süre içinde kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hasta duymak yaşadığı zorlukların ve çektiği sıkıntıların bitmesine neden olacak işler yapacağına, pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine ve sıkıntıların son bulacağına işarettir.

Rüyada annenin hastalandığını duymak huzur ve rahatlık içinde yaşayacağına, olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine, işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına inanılır.

Rüyada hasta olduğunu duymak ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine, çok farklı bir kişi olacağına, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine tabir olunur.

Rüyada birinin hastalandığını duymak kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına, bu sıçrama sayesinde iş kapılarının kendisine tamamen açılacağına, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, aydınlık bir döneme girileceğine, zararların telafi edileceğine, hayallerin gerçekleştirileceğine, evlat sahibi olunacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments