Rüyada görümceyi öpmek

Rüyada görümceyi öpmek çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine, ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına, her işinin daha kötü bir duruma düşeceğine, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, dertlerinin artacağına, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, zorlukların ve tartışmaların aşılacağına, yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, alacağı destek sayesinde duygu dolu anlar yaşayacağına delalettir.

Rüyada görümceyi öpmek gördüyseniz:

  • Biraz daha akılcı olarak hakkınızı korumalısınız.

Rüyada görümce öpmek hayalindeki her şeye zamanla kavuşacağına, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine tabir olunur.

Rüyada görümcesini öpmek dertlerinin günden güne artacağına, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına alamet eder.

Rüyada görümcenin elini öpmek sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine, büyük kazançlar elde edileceğine, maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada görümceyi öpmek hayat boyu refah içinde ve huzurlu bir şekilde yaşaması için gereken miktardan daha çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir zenginliğe sahip olacağına, maddi zarara uğrayarak yokluğa ve darlığa düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada görümcesini gelinlikle görmek hataları için ettiği tövbelerin de allah katında yerini bulacağına, zaferler kazanacağına, onların bir adım önüne geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş görümceyi görmek yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına yorulmaktadır.

Rüyada görümcesini dövmek büyük zararlardan kurtulacağına, bundan sonra hep başarılı işler yapacağına işaret eder.

Rüyada eski görümce görmek çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, hastalıklarının iyileşeceğine, sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments