Rüyada eski görümce görmek

Rüyada eski görümce görmek maddi durumunun gün geçtikçe düzelip hayırlı bir kısmetle yuva kuracağına, yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına, sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına, eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine, çektiği zorlukların biteceğine, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine, onlar yüzünden iyi giden işlerinin deyim yerindeyse sarpa saracağına, kişinin bolluğa ve bereket kavuşup, rahatlık içinde yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada eski görümce gördüyseniz:

  • Bir ilişkiniz sizi engelliyor veya yavaşlatıyor olabilir.

Rüyada eski görümce görmek başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine, iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına, kavgalı durumların nihayete ereceğine ve düşmanlarla sulh ortamı yaratılacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş görümce görmek kimseye haksızlık etmeyeceğine, bildiklerini ve deneyimlerini onunla paylaşacağına rivayet eder.

Rüyada görümcesini görmek sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına, atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada görümcenin öldüğünü duymak kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına, çok büyük bir saygınlığa ve başarıya kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada görümce dövmek başarılarının çoğalacağına, ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine işarettir.

Rüyada görümceden para almak yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, kazancın günden güne artacağına, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, uğranan zararın en kısa zamanda telafi edileceğine inanılır.

Rüyada görümceyi dövmek çok büyük iş deneyimi kazanılacağına ve aileden birine yapacağı bir iş için maddi ve manevi olarak büyük destek verileceğine, yeni çalışmalara ve projelere imza atacağına işaret etmektedir.

Rüyada görümcesiyle konuşmak devletle ilgili bazı sıkıntılar çıkacağına, çok büyük maddi ve manevi sorunlar ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Hayriye bektaş

Ruyamda eski görümcemle çok sıkı fıkı konuşuyoruz.Ona yemek veriyorum eski kocam ise bizi memnuniyetle izliyordu