Rüyada görümcenin elini öpmek

Rüyada görümcenin elini öpmek kısa süre içinde büyük başarı sağlanacağına, sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına, bir birlikteliğin sona ereceğine, el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine, haksızlığa uğranacağına, kiracı olmaktan kurtulacağına, sıkıntılarından kurtulup huzura kavuşacağına, atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine ve uzun süreden beri yapılan bir işte yenilgiye uğranacağına, aradaki bağların daha da sağlamlaşacağına, sıkıntılarını ve borçlarını bu sayede ortadan kaldıracağına yorulur.

Rüyada görümcenin elini öpmek gördüyseniz:

  • Aşırı harcamalardan kaçınmalısınız.

Rüyada görümcenin elini öpmek konforun ve lüksün de artmasına vesile olacağına, sağlığın bozulacağına delalettir.

Rüyada görümce öpmek hayırla yad etmeye, kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada görümcesini öpmek tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine, kişisel çatışmalardan vaz geçileceğine delalet etmektedir.

Rüyada görümceyi öpmek çok hayırlı işlere gireceğine, kolaylıklara kavuşacağına, can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine rivayet eder.

Rüyada görümcenin evlendiğini görmek daha fazla dünya malı sahibi olacağına, dualarına karşılık alacağına, allah’ın izniyle bol nimetlerle nasipleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada görümcesinin kocasını görmek verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, başarılı bir kişi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada görümceyi gelinlikle görmek işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına, başarılarının düşeceğine, kızgınlıkların geçeceğine tabir olunur.

Rüyada görümcesini gülerken görmek niyetlendiği işlere gireceğine, beklenmedik olaylarla karşılaşacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments