Rüyada görümce öpmek

Rüyada görümce öpmek elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına, doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine, işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına, ilerleyeceğine ve kalkınacağına, hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına, işlerinin sarpa saracağına, bazıları için bir bebek sahibi olacağı müjdesini alacağına, zararlı bir alışkanlığın yakın bir zamanda bırakılacağına, hayatın alınan başarılar ve elde edilen kazançlar sayesinde daha kolay ve keyifli bir hale geleceğine, atılan adımlar sayesinde büyük mutluluklara kavuşulacağına rivayet eder.

Rüyada görümce öpmek gördüyseniz:

  • Kafanızda çok değerli fikirleriniz olabilir.

Rüyada görümcesini öpmek iflas edeceğine ancak yine de yılmayıp ayağa kalkmak için yeni yollar arayacağına, edilen yeminlerin ve verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına işaret eder.

Rüyada görümcenin elini öpmek verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına, ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada görümceyi öpmek bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanacağına rivayet eder.

Rüyada görümce öpmek mutluluk ve saadete, kalbine dolan huzurla etrafındaki insanlara da huzur dağıtacağına ve çok hayırlı işlere gireceğine işarettir.

Rüyada görümcesinin kocasını görmek çalışmalarının takdire layık görüleceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada görümcelerle kavga etmek hepsinin istediğiniz düzende ilerleyeceğine, okuyacağına ve bilgileneceğine delalet eder.

Rüyada görümceye gitmek hastalıkların son bulacağına, sevilen arkadaşlar ile aranın açılacağına yorulur.

Rüyada görümcenin öldüğünü görmek çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına, bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments