Rüyada görümcesini öpmek

Rüyada görümcesini öpmek büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine, kişinin kötü günler geçireceğine, hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, yol göstereceğine ve ekmek sahibi yapacağına, kaynak bulunduğunda çok başarılı bir çalışma ortaya konulacağına, özellikle maddi konularda kişinin çaresiz hissedeceği durumlar yaşamak zorunda kalacağına, iş hayatında yapılan bir işten büyük bir zarar görüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada görümcesini öpmek gördüyseniz:

  • Özel ilişkilerinizde katı olmamalısınız.

Rüyada görümceyi öpmek ulvi kimse haline geleceğine, kişinin kendi başının çaresine bakacağına işarettir.

Rüyada görümce öpmek güzel günlere kavuşacağına, üzerindeki baskıdan kurtulmak için harekete geçileceğine delalet eder.

Rüyada görümcenin elini öpmek başarılı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, çok hayırlı bir işle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada görümcesini öpmek evindeki huzurun bozulacağına, geleceğinizin güzel olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kayınvalide ve görümce görmek sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada görümcenin evlendiğini görmek çevresindekilerle arasının açılacağına, karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada görümcenin ağladığını görmek elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına, kısmetin ve başarının engelleneceğine delalet eder.

Rüyada görümceye gitmek başarılarının düşeceğine, kazancın artması sayesinde daha bir güzel hayata sahip olunacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments