Rüyada görümcesini gelinlikle görmek

Rüyada görümcesini gelinlikle görmek kardeşlerin el ele vererek bir iş kuracaklarına ve rakiplerin alt edileceğine, hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, o işten ekmek yiyeceğine ve yanındakileri de ekmek sahibi yapacağına, bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, mesleğindeki başarısının artacağına, kötü günler geçireceğine, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, darlanacağına, huzurunu kaybedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada görümcesini gelinlikle gördüyseniz:

  • Duygularınızı doğru değerlendirmenizde fayda var.

Rüyada görümceyi gelinlikle görmek zor zamanların geride kalacağına, iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine ve bazı istenmeyen olayların yaşanacağına delalet eder.

Rüyada görümcesini gelinlikle görmek sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine, çok daha fazla mesai harcayacağına işaret eder.

Rüyada görümcesini gülerken görmek geniş bir ev satın alacağına, ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine, daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine, halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına işaret eder.

Rüyada görümcesinin kızını görmek azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına, gözünü en yukarılara dikeceğine, düzeninin yeniden sağlanacağına tabir olunur.

Rüyada görümcenin eşini görmek maddi varlığının çoğalacağına, maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına ancak durumun farkına vardıktan sonra arkadaşlık ilişkilerine son vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada görümceyle barışmak bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına, hayatı boyunca hep düşünerek, kendini garantiye alarak harekete edeceğine, suçlamalardan aklanılacağına yorulmaktadır.

Rüyada görümceyi dövmek sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, yapılan işlerin karşılığının alınabileceğine ve çok büyük bir bereket olacağına, işlerin yoluna gireceğine, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına işaret etmektedir.

Rüyada görümcenin doğurduğunu görmek neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine, kesesinin her daim dolu kalacağına, yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments