Rüyada gömlek yakası yıkamak

Rüyada gömlek yakası yıkamak tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde yeni işlere girileceğine, sonunda da riskleri sıfırlayarak emeline tez zamanda ulaşacağına, onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, sarsılacağına, konfor içinde olacağına, ettiği bütün duaların kabul olacağına, kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine, sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına, eğlence ve renk geleceğine, çok rahat bir iş hayatı geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gömlek yakası yıkamak gördüyseniz:

  • Siz yalnız bir erkekseniz, bir maceraya atılabilir ya da gerçekten sevebileceğiniz bir kadınla karşılaşabilirsiniz.

Rüyada gömlek yakası yıkamak rızkın ve kazancın artacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine, tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada yakası kirli gömlek görmek araba alınacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine, kazanç elde edeceğine, adından söz ettirecek adımlar atacağına işaret eder.

Rüyada kirli gömlek yakası görmek sorunların tatlıya bağlanacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine, hayal edilen eve kavuşulacağına delalettir.

Rüyada gömlek yakası dikmek üzüntülü günler yaşanacağına, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, işlerin günden güne daha kötü bir duruma geleceğine delalettir.

Rüyada yakası kirli beyaz gömlek görmek hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada gömlek yakası kesmek rüyayı gören kişinin hem iş, hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına, annesinin ve babasının ettiği dualarla sırtının yere gelmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada gömlek yakası görmek haksızlıkların ortadan kalkacağına, aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına rivayet eder.

Rüyada gömlek yakasını kirli görmek aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, rahatlığa ve esenliğe kavuşacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments