Rüyada gömlek yakası görmek

Rüyada gömlek yakası görmek çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan ve bir türlü alınamayan eve sahip olunacağına ve çok mutlu ve rahat bir hayat sürüleceğine, yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine, fikirlerinin amacına ulaşacağına, bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına fakat daha sonra aile büyüklerinin araya girmesi ile dertlerin biteceğine, tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, uzun bir süre zorluk çekileceğine rivayet eder.

Rüyada gömlek yakası gördüyseniz:

  • Aileden birinin hastalığı sizi son kötü etkileyebilir.

Rüyada gömlek yakası yıkamak evlatlarının hayırlı olacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine rivayet eder.

Rüyada kirli gömlek yakası görmek günahlarından tövbe eden kişinin dualarının da kabul olacağına, zararlı alışkanlıkları olan bir akrabasını ailesinden uzaklaştıracağına işaret etmektedir.

Rüyada gömlek yakası görmek kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine, işlerinde büyük başarılar kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada gömlek yakası dikmek dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine, sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına, her zaman hürmet göreceğine, aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına alamet eder.

Rüyada gömlek yakasını kirli görmek sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine, sağlık ve sıhhatinin bozulacağına, hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada gömlek yakası kesmek işten ve güçten el etek çekileceğine, daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yakası kirli gömlek görmek iş konusunda birden fazla alternatife sahip olanların istedikleri işe başlayabileceklerine ve özellikle yurt dışına gitmek isteyenler için şartların olgunlaşacağına, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yakası kirli beyaz gömlek görmek hayır getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, aklında bulunan birçok şeyi gerçeğe çevireceğine, zahmetli işlerden hayırlı bir şekilde kurtulacağına, evden çıkıyorsa da haneden birinin evlenip gideceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments