Rüyada gömlek yakası kesmek

Rüyada gömlek yakası kesmek elini attığı her işi yerine getireceğine, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine ve işinde göstereceği başarı sayesinde büyük bir itibar sahibi olacağına, birçok kişinin dikkatinin çekileceğine, büyük beklentilere girmeyerek, her zaman mutlu olabileceği deneyimler yaşayacağına, gönül hoşluğu ve esenliği yaşayacağına, büyük işlere girileceğine, allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada gömlek yakası kesmek gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi ya da ilişkilerinizi ilgilendiren konularda sezgilerinize güvenebilirsiniz.

Rüyada gömlek yakası kesmek elde edilen nasibin artacağına, ferah bir eve geçileceğine delalet etmektedir.

Rüyada gömlek yakası yıkamak çok mutlu ve sevinçli olacağına, bütçesinin daralacağına işaret etmektedir.

Rüyada kirli gömlek yakası görmek iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, uzun zamandan beri hayal edilen herşeye çok büyük zahmetler çekmeden ve sorun yaşamadan kavuşulacağına delalet eder.

Rüyada gömlek yakasını kirli görmek yağmur yağmamasına, rüya sahibine musallat olan musibetlerin bir birini takip edeceğine tabir olunur.

Rüyada gömlek yakası dikmek başka işler deneyeceğine, tabiri caizse ağız tadından olacağına işarettir.

Rüyada yakası kirli beyaz gömlek görmek bunun kendisi için büyük şans olacağına, bu kişinin hayatına dâhil olması sayesinde artık tüm işlerinin daha rahat hallolacağına, yaşamının ve ticaretinin de daha kolay hale geleceğine, başarı grafiğini yükselteceğine bundan sonra meslek hayatının hep zaferler ve ödüllerle dolacağına tabir olunur.

Rüyada gömlek yakası görmek ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sevilen kişilerin dara girmiş olan işlerine yardım edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yakası kirli gömlek görmek iş konusunda yeni fikir ve projelerle başarı sağlanacağına, kazancının günden güne çok artacağına, maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde iş dünyasında daha çok tanınacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments