Rüyada yakası kirli gömlek görmek

Rüyada yakası kirli gömlek görmek eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde kullanacağına, ihtiyaçlarını kolaylıkla gidereceğine ve daha fazla maddi olanak sahibi olacağına, algıyı değiştirecek bazı olayların yaşanacağına, şansın bir türlü dönmeyeceğine, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, hayat içinde çok rahat edeceğine, dilediği gibi yaşayacağına, çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, rızkında ve malından olacağına alamet eder.

Rüyada yakası kirli gömlek gördüyseniz:

  • Kaybedilmiş savaşların hesabını yapıpmaktan vaz geçmelisiniz.

Rüyada yakası kirli beyaz gömlek görmek konforunu ve rahatını yitireceğine, azmi ve hırsı sayesinde istediği kariyere sahip olacağına işarettir.

Rüyada kirli gömlek yakası görmek kendisine bir çiftlik evi alacağına, meslek hayatında başarı ve zafer elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yakası kirli gömlek görmek korkularının, endişelerinin, borçlarının, yaşam zorluklarının, imkânsızlıklarının biteceğine, karşısına hayırlı kapıların açılacağına, iş konusunda atak yapmak için şartların uygun olmadığına, ortaklıklarda tartışmaların yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gömlek yakasını kirli görmek fakat rahatsızlıklarının tamamen ortadan kalkmayacağına, kısa zamanda büyük bir tartışma içinde kalınacağına delalet eder.

Rüyada gömlek yakası dikmek kafasındaki her soruya cevap bulacağına, güzel bir birlikteliğe başlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada gömlek yakası kesmek sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine, ettiği bütün duaların kabul olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gömlek yakası görmek etrafınızda size olan düşmanlığını saklamayacak kişiler olacağına, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına rivayet eder.

Rüyada gömlek yakası yıkamak eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine, resmi bir göreve getirileceğine ve üst makamlara çıkacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments