Rüyada yakası kirli beyaz gömlek görmek

Rüyada yakası kirli beyaz gömlek görmek risk almaktan özenle kaçınacağına, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine, halinin iyi olduğuna, bilincin artacağına ve zihinsel açıdan çok berrak bir dönem geçirileceğine, birbir türlü sorunla boğuşmak zorunda kalınacağına, işlerinin günde güne daha iyi bir hal alacağına, canının sıkılacağına ve insanlara karşı utanç içinde olup kendini kötü hissedeceğine, içinin ferahlayacağına, rahatının, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada yakası kirli beyaz gömlek gördüyseniz:

  • Uzlaşmacı olmamanız durumunda bazı kişiler kişisel sorunlar yaşamınıza neden olabilir.

Rüyada yakası kirli beyaz gömlek görmek tüm fırsatları değerlendireceğine ve imkânları zorlayacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine delalet eder.

Rüyada gömlek yakasını kirli görmek elinin kolunun bağlanacağına, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine, mal mülk sahibi olacağına, önemli yerlere geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kirli gömlek yakası görmek emeklerinin boşa gideceğine, hayallerinin yıkılacağına, yeni bir haneye sahip olacağına inanılır.

Rüyada yakası kirli gömlek görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, güleceğine, eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz kirli gömlek görmek hedeflerine doğru adımlarla yürüyebilecek yollar bulacağına, maddi açıdan ferahlayacağına delalet eder.

Rüyada kirli beyaz gömlek görmek çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına, sevdiği kişilerle hayal ettiği bir işi gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada gömlek yakası yıkamak tüm sorunlarının biteceğine ve endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına, yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine, bu nedenle kendine olan özgüvenini kaybedeceğine, mesleğinde geri plana düşeceğine, fakirleşeceğine, mutsuz ve üzgün olacağına alamet etmektedir.

Rüyada gömlek yakası dikmek yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına ve bu sayede istediği herşeye kavuşup hemen ardından hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments